Hesselink-Connects: afspraken laat je maken

Hoe werkt Hesselink Connects?

Ervaring leert dat veel organisaties het maken van salesafspraken als lastig ervaren.
Het maken van afspraken is een vak apart, ons vak!

Mogen wij u daarbij helpen?

Meer weten over wat Hesselink Connects voor uw bedrijf kan doen?
Neem vrijblijvend contact op.

Salesafspraken maken, een vak apart!

Even voor de duidelijkheid: wij doen niet uw sales, die doet u zelf. Wij zorgen er wel voor dat u bij de juiste organisatie en de juiste persoon aan tafel komt, want dat is waar wij goed in zijn, uw salesafspraken inplannen.

Zodra wij voor u een salesafspraak hebben gemaakt, is het aan u  om de deal te sluiten. Zo helpen wij onze relaties om hun commerciële doelstellingen te behalen.

Natuurlijk moeten wij, voordat we voor u aan de slag gaan, elkaar en uw organisatie, goed leren kennen. Daar nemen we de tijd voor. We lopen zelfs een dagje mee binnen uw organisatie, om zo de sfeer te kunnen proeven en deze te leren kennen. Begrijpen waar het echt om draait, binnen uw organisatie! Want alleen zo kunnen wij namens u, uw markt benaderen. Wij willen weten waar uw kansen liggen, wat uw USP's zijn en hoe wij uw organisatie, product of dienst het beste voor het voetlicht kunnen brengen.

Als we dat eenmaal weten kunnen wij van start. Hesselink Connects werkt niet met vaste belscripts. Wij bellen, zijn goed geinformeerd en assertief. Wij voelen ons uw collega en zo presenteren wij ons ook aan de telefoon en met de juiste toonzetting bereiken wij ons doel.

Mogen wij uw partner zijn in commercieel succes?

Realtime terugkoppeling

Indien men dit op prijs stelt, hebben wij directe toegang tot de agenda van onze opdrachtgevers, op deze wijze maken wij de bezoekafspraken direct concreet.

Hebben wij eenmaal een afspraak voor u gemaakt, dan verzorgen wij realtime de afspraakbevestiging, zowel naar onze opdrachtgevers als naar hun lead.
En wil een lead eerst wat informatie over u ontvangen, dan verzorgen wij dat ook. Wederom realtime!

 

Hesselink-Connects_afspraken-lead-generatie_CT-leadgeneratie-18

Altijd alle afspraken op orde!

Hesselink-Connects_afspraken-lead-generatie_CT-leadgeneratie-13

Geen dubbele afspraken

Opdrachtgevers hebben toegang tot hun eigen agenda en kunnen zo de beschikbaarheid aanpassen. Hierdoor is iedereen op de hoogte en kunnen er geen dubbele afspraken worden ingepland.

Mocht u een reeds gemaakte afspraak willen verzetten, ook dat pakken wij graag voor u op. Wij verplaatsen de afspraak en zorgen voor een nieuwe afspraakbevestiging.