Hesselink-Connects: afspraken laat je maken

Leadgeneratie creëren

Bij Hesselink Connects maken we afspraken. We bellen voor een commercieel gerichte bezoekafspraak en zorgen zo voor nieuwe leads. Met onze leadgeneratie komen we tegemoet aan een sterke vraag vanuit de markt. Meer weten? Neem contact op.

Grote toegevoegde waarde voor elke organisatie

Met onze leadgeneratie komen we tegemoet aan een sterke vraag vanuit de markt. Onze diensten vormen een grote toegevoegde waarde voor elke organisatie. Want ook daar waar het op het eerste gezicht misschien niet direct nodig lijkt kunnen wij veel bijdragen.

Wij zorgen voor nieuwe contacten, terwijl bij u het werk gewoon kan doorgaan. Maar ook zijn we de aanvulling op het sales team dat uitblinkt in het voeren van het verkoopgesprek en de behoefte heeft aan ondersteuning tijdens het voortraject. Zo kan uw kostbare tijd worden besteed aan het feitelijke verkoopgesprek.

Lange termijn relaties

Wij weten door jarenlange ervaring precies wat er nodig is om te verkopen, zonder alleen verkoper te zijn. Bij Hesselink Connects waarderen we onze klanten.

We verzorgen geen eenmalige ‘koffiedates’, maar bouwen aan lange termijn relaties met en vòòr onze opdrachtgevers. Ons doel is om u te ontzorgen!

Als verlengstuk van uw organisatie maken we afspraken waar niet alleen onze relaties maar ook hun leads iets aan hebben. Maar niet voordat we één zijn geworden met de organisatie. Want we snappen dat we niet succesvol kunnen zijn, wanneer we niet exact weten voor wie we een afspraak maken. Daarom behouden wij korte lijnen met onze opdrachtgevers.

Hesselink-Connects_afspraken-lead-generatie_CT-leadgeneratie-14

Mogen wij uw partner zijn in commercieel succes?

Hesselink-Connects_afspraken-lead-generatie_CT-leadgeneratie-12

Toegevoegde waarde en omzetgroei

Onze diensten stellen organisaties in staat directe groei van de omzet te realiseren. We dragen bij aan het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van de productiviteit van organisaties, zonder dat daarvoor personele groei en software applicaties nodig zijn. En misschien wel het mooiste: Hesselink Connects voegt waarde toe, terwijl haar klanten gewoon kunnen doorwerken.

Mogen wij uw partner zijn in commercieel succes?