Hesselink-Connects: afspraken laat je maken

Opdrachtgever nieuwe branche

Het gaat goed met Hesselink Connects. En daar zijn we best trots op. We mogen een nieuwe opdrachtgever verwelkomen. Dit keer gaan we aan de slag voor een leverancier van besturingssystemen. Deze systemen worden gebruikt in de industrie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld besturingssystemen voor windturbines. Een kolfje naar onze hand. We kennen de markt zijdelings, omdat we ook voor toeleveranciers van deze nieuwe opdrachtgever werken. Zo zijn we ook binnengekomen: via via. En dat is voor ons misschien nog wel het mooiste compliment dat we kunnen krijgen: een aanbeveling van een bestaande klant.

We merken dat de medewerkers van deze nieuwe opdrachtgever technisch goed onderlegd zijn. En het liefst zijn ze de gehele dag met werk gerelateerde zaken bezig. Niet erg, maar het leggen van nieuwe contacten komt dan nog wel eens in de verdrukking. Gewoon omdat ze er simpelweg niet aan toekomen. Het is nu aan ons om ons te verdiepen in onze opdrachtgever en diens producten. En dan gaan we voor ze aan het werk: afspraken maken!

Binnenkort zitten we dan ook een aantal dagen bij de opdrachtgever op locatie. Want dat is nog steeds de enige manier om opdrachtgevers en hun diensten en producten goed te leren kennen.
We hebben er zin in!